Pakt Kris Coddens voor eigen volk Belgische titel sprintduatlon?

21/09/13 om 14:57 - Bijgewerkt om 14:57

Bron: Kw

Morgen vindt in Torhout het Belgische kampioenschap sprintduatlon plaats. Na 4,5 km lopen, 18,5 km fietsen en 2,9 km lopen zal uitgemaakt worden wie er de komende twaalf maanden in de nationale driekleur mag lopen en fietsen. Welke West-Vlamingen moeten in de Memorial Benny Vansteelant in de gaten gehouden worden? Wij blikken al even vooruit.

Bij de heren moesten Joerie Vansteelant (blessure) uit Torhout, kersvers wereldkampioen Rob Woestenborghs (deelname aan Ironman Lake Tahoe) en Belgisch kampioen lange afstand Glen Laurens (deelname aan Grand Prix-duatlon met zijn Franse ploeg) om diverse redenen afzeggen. Toch verwacht de organisatie een behoorlijk sterk deelnemersveld aan de start. Van West-Vlaamse zijde wordt vooral uitgekeken naar Kris Coddens. Voor eigen volk wil de 32-jarige sportleerkracht aan het Torhoutse Sint-Vincentius- eerder dit jaar vierde op het WK crosstriatlon in Den Haag en winnaar van de Brugse kwarttriatlon - er nog eens zijn beste beentje voor zetten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!