Oostende wint basketbaltopper tegen Antwerpen

In de Vlaamse basketbaltopper Port of Antwerp Giants – BC Telenet Oostende moesten de bezoekers zonder heel wat vaste waarden aantreden. Dat hield hen echter niet tegen de bezoekers wonnen met 61-74.

Antwerpen opende met 6-2 maar de West-Vlamingen namen door infiltraties van Stojic en afstandshots van Lojeski over. Het was 18-21 na het eerste kwart.

Oostende had de wedstrijd stevig in handen en liepen alsmaar verder weg van de ondermaats presterende thuisploeg. Na het tweede kwart stond het 34-48 in het voordeel van de bezoekers. In het derde kwart liep de voorsprong nog op tot 46-62.

In vierde kwart daalde het niveau van de landskampioen echter wat en toen ook Antwerpen begon te scoren hadden we op drie minuten van het einde opnieuw een wedstrijd bij 61-71. De Antwerpse driepunters misten echter hun doel zodat er aan de stevige thuisreputatie van de Antwerpen een eind komt. Eindstand : 61-74.