Ook Cercle Brugge stoot door naar de volgende ronde

Cercle Brugge had opvallend veel moeite met vierdeklasser Wolvertem. De vereniging maakte pas in de tweede helft het verschil : 0-3.

Cercle dacht een gemakkelijke avond te beleven, maar dat was zeker niet het geval. In de eerste helft had Cercle moeite met de stugge verdediging van Wolvertem. Net voor de rust kreeg verdediger Stef Wils ook nog eens rood en toen was er toch paniek in de rangen van Cercle.

De vereniging bleef echter kalm en maakte het in de tweede helft simpel af. Van Eenoo zorgde met een strafschop voor de 0-1 en iets later diepten Kabananga en Alessio Staelens, de zoon van trainer Lorenzo, de score uit tot 0-3. In de volgende ronde neemt Cercle het op tegen Standard.

Vrijdag in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad : dubbelgesprek met doelpuntemaker Alessio Staelens en vader Lorenzo.