Onverdiende nederlaag voor KSV Roeselare

KSV Roeselare speelde een sterke wedstrijd tegen promovendus SK Heist, maar liep tegen enkele dodelijke counters. KSVR ging met 2-3 de boot in.

KSV Roeselare begon sterk aan de wedstrijd, maar het verzuimde de kansen af te maken. SK Heist kwam er na een half uur voor de eerste keer uit en trof meteen raak. KSVR ging door op zijn elan en scoorde haast onmiddellijk de gelijkmaker. KSV Roeselare domineerde, maar ging bij een gelijke stand de rust in.

Vol goede moed begon de thuisploeg aan de tweede helft, maar het vond niet meteen een opening in een stug verdedigend SK Heist. De bezoekers kwamen er nog eens uit en het stond onmiddellijk 1-2 via Criel. KSVR probeerde, maar na een nieuwe counter scoorde opnieuw Criel. Een paar minuten later scoorde Dissa nog de aansluitingstreffer, maar het mocht niet meer baten. KSV Roeselare speelde een goede partij, maar bleef met lege handen achter. (SM)