OMS Ingelmunster wint vlot bij SK Eernegem

© (Foto Bart Vandenbroucke)

Na een vroege voorsprong voor de thuisploeg, boog Ingelmunster de situatie om naar 1-3 winst.

De partij kon niet slechter beginnen voor OMS Ingelmunster, want SK Eernegem kreeg na drie minuten een discutabele vrije trap toegekend. Harry Hollevoet bedankte voor deze kans en krulde de bal enig mooi binnen via de paal. De bezoekers waren niet aangeslagen en konden op het halfuur gelijkmaken via Bas Gheysen. De 1-1 op het bord was meteen ook de ruststand.

Na de pauze nam OMS de wedstrijd helemaal in handen. Na tien minuten kopte Jens Vyncke keihard binnen. Een verdiende voorsprong voor Ingelmunster, dat zich nu vooral beperkte tot controleren. Eernegem kon geen noemenswaardige kansen meer creëren en liep in de toegevoegde tijd nog tegen een 1-3 aan. Sven Verstraete zorgde met een rush vanaf het middenveld voor een mooie afsluiter van de partij.