OMS Ingelmunster vanavond tegen Boezinge, maar voorlopig zonder Boskamp

Redactie KW

Vanavond gaat leider OMS Ingelmunster op bezoek bij Boezinge in de eerste provinciale van het voetbal. En die wedstrijd zal Ingelmunster moeten spelen zonder Johan Boskamp in de tribunes. De Nederlander raakt niet op tijd terug uit Spanje. Maar ondanks z’n afwezigheid blijft de komst van Boskamp gespreksonderwerp nummer één in Ingelmunster.

Slecht nieuws voor wie vanavond al een glimp wou opvangen van Johan Boskamp. De Nederlander zal normaalgezien pas dinsdag voor een eerste keer te zien zijn op de oefenvelden van Ingelmunster. Maar ondertussen blijft Bossie vlot over de tongen gaan, ook hier in supporterscafé ‘t Molentje.

Het bestuur van Ingelmunster zette begin deze week Joost Malfait op straat, na de recente 1 op 12. De komst van Johan Boskamp was een grote verrassing. Een idee waar sommigen nog aan moeten wennen. OMS greep vorig seizoen in extremis naast de titel. Nu bedraagt de voorsprong op eerste achtervolger Menen vijf punten.

Ingelmunster neemt het vanavond op tegen Boezinge, de vijfde in de stand. De eerste thuismatch mét Johan Boskamp op de bank is op 18 april tegen Bredene, de rode lantaarn in eerste provinciale.

(D.V.)

Meer vanavond op WTV vanaf 18u00

OMS Ingelmunster vanavond tegen Boezinge, maar voorlopig zonder Boskamp

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier