OMS Ingelmunster uitgeschakeld in Cofidis Cup na verlengingen

© Bart Vandenbroucke

In de vijfde ronde van de Beker van België ging OMS Ingelmunster zaterdagnamiddag met 2-1 onderuit op bezoek bij Wolvertem.

In de vorige vier rondes had OMS Ingelmunster Club Roeselare, Eendracht Wervik, FC Pepingen en KVC Sterrebeek uitgeschakeld. De vierdeklasser moest nu nog één horde nemen om zich te plaatsen voor de 1/16de finales, waarin het een eersteklasser als tegenstander voorgeschoteld zou krijgen. Op bezoek bij KSC Wolvertem werd de ploeg van trainer Joost Malfait echter uitgeschakeld. Kjell Vanoplynus bracht de bezoekers na een kwartier wel op voorsprong, maar tien minuten later hingen de bordjes al opnieuw in evenwicht. Die 1-1-stand stond ook na negentig minuten nog op het bord. In de verlengingen trok de thuisploeg alsnog het laken naar zich toe.