OMS Ingelmunster haalt een punt uit de brand tijdens heftige match tegen SK Ronse

OMS Ingelmunster heeft in een felbevochten match een punt uit de brand gesleept tegen SK Ronse. De Oost-Vlamingen kwamen eerst 0-2 op voorsprong, maar een fel gehavend Ingelmunster kon de schade beperken.

Ingelmunster kwam aan de aftrep met vijf geschorsten en vier geblesseerden. Een vermeend handsspel van Ingelmunster bracht de West-Vlamingen al vlug op achterstand. De scheidsrechter verwees naar de elfmeterstip en Ronse zette deze penalty feilloos om. Amper een minuut na deze penalty maakte Ronse er al 0-2 van, want kort na aftrappen verloor een aangeslagen Ingelmunster de bal en kon Ronse het tweede doelpunt tegen de netten trappen.

Na een halfuur was OMS Ingelmunster dan aan zet. Na een mooie combinate met Kjell Vanoplynus maakte Rico Jordy er met het hoofd 1-2 van. Na de rust maakte Jens Vyncke er ook al met een kopbal 2-2 van. De beide ploegen toonden nog heel wat vechtlust nadien, maar niemand kon nog scoren. Beide ploegen konden tevreden zijn met hun punt.