Nipte overwinning voor Torhout KM

Torhout KM trok aan het langste eind in de West-Vlaamse derby tegen FC Izegem. Het won na een vroeg doelpunt van Cornelis met 1-0.

Torhout KM begon fel aan de wedstrijd en dat leverde meteen resultaat op. De bezoekende doelman kon een afstandsschot niet klemmen en Michael Cornelis was er als de kippen bij om het leer tegen de netten te trappen. De thuisploeg bleef het veldoverwicht behouden, maar zonder gevaarlijk te zijn.

In de tweede helft hetzelfde beeld als voor de rust. Torhout KM bleef de bal in eigen rangen houden, maar slaagde er niet in om voor gevaar te zorgen. FC Izegem verzamelde enkele kleine kansen, maar de ruststand bleef behouden. Torhout KM won de derby uiteindelijk met 1-0. (SM)