Nipte nederlaag voor SV Diksmuide

SV Diksmuide speelde geen al te beste partij en verloor uiteindelijk nipt met 2-3 van SV Sottegem.

SV Diksmuide keek al snel tegen een achterstand aan, maar het kwam in de eerste helft nog op gelijke hoogte. Een voorzet werd door Vandendriessche verlengd tot bij Vanhee en die zorgde voor de 1-1-ruststand.

De tweede helft was nog maar begonnen of de thuisploeg stond alweer op achterstand. SV Diksmuide probeerde wel, maar het had geen geluk in zijn acties. De bezoekers scoorden via een corner de 1-3. De thuisploeg deed zijn best en Vandendriessche maakte vanop de penaltystip de aansluitingstreffer. Diezelfde Vandendriessche schoot daarna nog eens op de lat, maar scoren lukte de thuisploeg niet meer. (SM)