Nils Vanhassel primus in Basketbalrapport van Krant van West-Vlaanderen

Redactie KW

Nils Vanhassel van eersteprovincialer Basket Blankenberge One mag zich de beste basketbalspeler van de heenronde noemen. De Dudzelenaar prijkt immers aan de leiding in de tussenstand van het Basketbalrapport van Krant van West-Vlaanderen.

Voor het tiende jaar op rij organiseert Krant van West-Vlaanderen de Sportrapporten, waarbij de krant in iedere provinciale reeks in het voetbal, basketbal en volleybal op zoek gaat naar de beste spelers/speelsters.

Daarbij legt de sportredactie haar oor te luister bij de grootste kenners van iedere reeks : de coaches. Zij stellen hun persoonlijke top drie samen, waarbij ze de beste speler/speelster 3 punten geven, de tweede 2 punten en de derde 1 punt, waarbij stemmen op iemand van de eigen ploeg niet mag. Dit doen ze tweemaal : na de heen- én de terugronde. Wie aan het einde van de rit de meeste punten heeft, mag zich ‘De Beste Speler/Speelster van het Seizoen’ noemen en wordt door Krant van West-Vlaanderen op gepaste wijze in de prijzen gezet.

In eerste provinciale heren, zeg maar de hoofdreeks, staat Nils Vanhassel van Basket Blankenberge One halverwege de competitie aan de leiding. Het volledige basketbalrapport vind je op vrijdag 4 januari terug in een extra katern in alle edities van Krant van West-Vlaanderen.

In de editie van vrijdag 11 januari zal je de uitslagen van het voetbalrapport terugvinden, in die van vrijdag 18 januari de resultaten van het volleybalrapport.

(ON)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier