Nieuwe tribune KV Oostende klaar voor match tegen KV Mechelen

Redactie KW

De nieuwe tribune van KV Oostende, goed voor 930 zitjes, zal klaar zijn voor de eerstvolgende thuismatch van de kustjongens. Da’s op zaterdag 19 oktober.

De nieuwe tribune, bij de hoofdingang van het Albertstadion, is 35 meter breed, 15 meter hoog en 19 meter diep en zal plaats bieden voor 930 mensen. De zitjes met leuning zijn 40 cm breed. De stad betaalt 98.000 euro per jaar, verlengen is mogelijk.

Voorzitter Yves Lejaeghere is in de wolken. Dankzij deze inhaalbeweging zal KVO in orde zijn met de verzuchtingen van de Belgische Voetbalbond die 8.000 zitplaatsen eist in eerste klasse. De nieuwe zittribune kan ook zorgen voor meer inkomsten. Wat dat betreft is Yves Lejaeghere optimist.

“Komst van Marc Coucke deed belangstelling toenemen”

“De komst van Marc Coucke heeft gezorgd voor nieuwe spelers, nieuwe relaties en nieuwe sponsors. Mede door onze zege tegen Charleroi is de belangstelling voor KV Oostende nog meer toegenomen. Tijdens recente sponsordagen konden we enkele nieuwe, interessante sponsorcontracten afsluiten. We hebben nieuwe LED-reclameborden besteld, een investering van 300.000 euro. Momenteel beschikken we over twee keer 90 meter. Straks, na Nieuwjaar zullen we ruimte hebben voor twee keer 120 meter LED-reclamepanelen.”

(FRO)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier