Nieuw bestuur voor Waregems Triatlon Team

Redactie KW

Het nieuwe seizoen kondigt zich voor het Waregems Triatlon Team (WTDT) aan met een voltallig nieuw bestuur

Met alle nieuwe bestuursleden, onder leiding van voorzitter Bram De Langhe, en meer dan dertig leden blies WTDT op zondag 18 januari verzamelen in De Treffer in Waregem.

“Vanuit het oude bestuur kwam de vraag naar frisse krachten”, opent de nieuwbakken voorzitter, zelf een niet onaardig triatleet. “Ik stelde me graag kandidaat, op voorwaarde dat ik bijgestaan werd door enkele andere gemotiveerde leden. In de nieuwe structuur zetelen dus ook Bart Vancauwenberghe (verantwoordelijke pers & communicatie), An Vanhauwaert (verantwoordelijke clubkledij), Tony Vanderswalmen (secretaris) en Natalie Coomans (penningmeester). Op zich verandert er niet heel veel, de focus van onze relatief kleine vereniging ligt nog steeds op fun. Uiteraard vinden we het leuk dat onze atleten sterk presteren, of dat nu op regionaal niveau is of tijdens een Ironman, maar dat mag niet ten koste van het amusement gaan”, vervolgt De Langhe, kinesitherapeut van beroep.

“De vorige jaren waren enkel de zwemtrainingen vaste clubafspraken, voor het overige waren onze activiteiten eerder vrijblijvend. De zwemsessies blijven uiteraard en worden verder aangevuld met fiets- en looptrainingen in clubverband. Komend seizoen voorzien we in totaal ook tien activiteiten, met onder meer een stageweekend, een mountainbiketocht in eigen organisatie en een souper. Als éénieder zich voor enkele van die evenementen engageert wordt het ongetwijfeld een prima jaar”, aldus De Langhe. Op de foto zien we het bestuur met v.l.n.r.: Bart Vancauwenberghe, An Vanhauwaert, Bram De Langhe (voorzitter), Natalie Coomans en Tony Vanderswalmen.

(KV – foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier