Nabil Dirar maakt opnieuw deel uit van de A-kern van Club Brugge

Redactie KW

Nabil Dirar maakt opnieuw deel uit van de A-kern van Club Brugge. Trainer Adrie Koster liet zondag aan de clubleiding weten dat hij de speler opnieuw bij de groep wilde laten aansluiten.

Dirar werd twee weken geleden voor onbepaalde tijd naar de B-kern verwezen na zijn misplaatst gedrag in de slotfase van de competitiewedstrijd tegen KV Kortrijk. Na een actie van de ingevallen Vadis Odjidja-Ofoe werd Dirar razend. De Marokkaanse international was immers van mening dat hij de bal had moeten krijgen, terwijl Vadis besloot om voor eigen succes te gaan. Dirar daagde Vadis daarop uit, maar die ging daar niet op in. De kemphaan besloot dan maar zich af te reageren op de supporters, die hem bedankten met boegeroep. Omdat de situatie onhoudbaar werd, besloot Club-trainer Koster om Dirar naar de kant te halen. Omdat alle wissels al opgebruikt waren, moest Club nog even met tien verder.

Het bestuur van Club Brugge zette de speler de dag daarop voor onbepaalde tijd uit de A-kern. Aan de technische staf werd gevraagd om een aangepast programma voor de speler uit te werken en hem van nabij op te volgen om een grondige evaluatie te kunnen maken. De voorbije weken trainde Nabil Dirar afwisselend met de B-kern of onder individuele begeleiding. Zondag zette trainer Adrie Koster het licht op groen voor een terugkeer naar de A-kern. Dirar traint maandag opnieuw mee met de groep.

(belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier