Michel Preud’homme legt er de pees op in Sotogrande

Redactie KW

Club Brugge heeft zijn tweede trainingsdag op de winterstage achter de rug. In de voormiddag werd er getraind en in de namiddag ging de spelersgroep gaan paintballen.

Van de aanwezige spelers ontbrak zondagvoormiddag enkel Boli Bolingoli. De jonge aanvaller/flankverdediger heeft last van de hamstrings, maar wordt dinsdag opnieuw op het veld verwacht. Lior Refaelov trainde individueel. De club hoopt hem klaar te stomen voor de competitiewedstrijd in Anderlecht. In de namiddag trok de groep naar de paintball, waar verschillende varianten van het spel gespeeld werden.

Hard werken

Michel Preud’homme blikte dinsdagmiddag al eens kort terug op de eerste dagen van de stage. “Het is natuurlijk anders dan een voorbereiding tijdens de zomer, wanneer je zes of zeven weken hebt, maar het is wel plezant om eens de bijna voltallige groep aanwezig te hebben. De jongens weten wel dat er hard gewerkt moet worden op zo’n stage. Ze zijn hier niet om aan het zwembad te liggen. Na Nieuwjaar zal iedereen moeten knokken voor zijn plaats.”

Directe meerwaarde

Op uitgaand vlak verwacht Michel Preud’homme geen grote verschuivingen. “Normaal vertrekt er geen enkele sterkhouder. En mocht dat toch gebeuren, moeten we ervoor zorgen dat we klaar zijn. Als we zelf spelers aantrekken, moeten het directe meerwaarden zijn en niet zomaar spelers voor zes maanden. Voor elke positie hebben we een aantal namen op papier staan.”

(KPL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier