Matt Lojeski (BC Oostende) minstens 4 weken out

© BELGIUM
Redactie KW

Kopzorgen voor BC Oostende. Na Tomas Van den Spiegel kan de Oostende basketbalclub ook enkele weken niet rekenen op sterkhouder Matt Lojeski. Hij staat vier tot zes weken aan de kant met een spierscheur in de dij. De club gaat op zoek naar een tijdelijke vervanger.

Matt Lojeski zat zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Pepinster-Verviers in burgerkledij op de bank. Tijdens de laatste training op vrijdag kreeg hij een knie tegen zijn dij. Daarbij liep hij een spierscheur op. Dat werd maandag bevestigd door een MRI-scan. De Oostendse forward staat vier tot zes weken aan de kant.

Na het uitvallen van Tomas Van den Spiegel (nog drie weken buiten strijd met een stressfractuur aan de rechtervoet) is dit een nieuwe domper voor BC Oostende. Met de drukke Europese campagne in het vooruitzicht gaat de club daarom op zoek naar een vervanger voor Lojeski voor de duur van zijn afwezigheid.

Goed nieuws kwam er wel van Stefan Popovski. Na twee weken verplichte rust wegens rugklachten mag hij vanaf deze week de trainingen hervatten.

(ON)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier