Marcos Camozzato verlaat Club Brugge om familiale redenen

© BELGA
Redactie KW

De Braziliaanse verdediger Marcos Camozzato verlaat Club Brugge. Dat meldt de Belgische vicekampioen op zijn website. De 29-jarige rechtsachter keert om familiale redenen naar zijn thuisland terug. Zijn contract werd in onderling overleg ontbonden.

“Ik kijk met een positief gevoel terug op mijn periode bij Club Brugge, ook al was het niet altijd even makkelijk”, verklaarde Marcos op de website. “Ik wil Club Brugge en mijn ploegmaats bedanken en hen alle succes toewensen in de toekomst. Ik wil ook nog de supporters bedanken voor al hun steun. Ze hebben altijd achter mij gestaan, ook op moeilijke momenten.”

Superprof

Trainer Georges Leekens vindt het vertrek van Marcos jammer, maar kan begrip opbrengen voor zijn beslissing. “Marcos is altijd een superprof geweest en dus is het jammer dat hij vertrekt. Maar Club respecteert zijn keuze om terug te keren. We wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière.”

6 seizoenen

Marcos speelde zes seizoenen in België. Van 2006 tot 2010 verdedigde hij de kleuren van Standard, dat hem bij SC Internacional wegplukte. Afgelopen seizoen kwam hij in Brugge nog weinig aan spelen toe.

(Belga, foto Belga)

.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier