Luc Devroe opnieuw sportief manager bij KSV Roeselare

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Luc Devroe wordt opnieuw sportief manager bij KSV Roeselare. De 45-jarige Devroe keert terug in het nationale voetbal nadat hij in januari van dit jaar aan de deur werd gezet bij Club Brugge.

Luc Devroe is de nieuwe sportief manager van tweedeklasser KSV Roeselare. Devroe tekende dinsdagavond een contract voor onbepaalde duur bij de nieuwe cvba die KSV Roeselare nu bestuurt. Erg verrassend is dat niet, want Johan Plancke, sinds begin deze maand de nieuwe sterke man bij KSV, en Luc Devroe zijn goede vrienden.

Luc Devroe was tussen 2001 en 2007 al sportief manager van KSV Roeselare. Toen hij in februari 2007 naar Club Brugge vertrok, verdween ook Johan Plancke van de Schierveldse radar. Nadat Johan Plancke eerder deze maand teruggekeerd is als CEO en als verbindingspersoon tussen de investeerders en het bestuur van KSV Roeselare, keert nu ook Luc Devroe dus terug.

Voor Luc Devroe een eerste keer naar Roeselare kwam, was hij manager bij KV Oostende. Na vijf jaar maakte hij in 2001 de overstap naar KSV Roeselare, waar hij tot 2007 zou blijven. In januari werd de gewezen doelman ontslagen als sportmanager van Club Brugge.

Als keeper speelde Luc Devroe onder meer voor Club Brugge, Sint-Niklaas en KV Oostende.

(PS/mvdr)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van deze week.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier