Lierse en Kortrijk beginnen hun campagne in Play-Off II met een 0-0 gelijkspel

De eerste wedstrijd van Lierse en Kortrijk in Play-Off II is geëindigd in een 0-0 gelijkspel.

De eerste helft tussen Lierse en Kortrijk bestond uit weinig kansen, geen doelpunten en een traag tempo. Lierse begon vurig aan de wedstrijd maar kon bijna geen bal tussen de palen plaatsen. Enkel Bourabia dreigde met een schot net voor de rust, maar dat was niet genoeg om Keet te verslaan. De West-Vlamingen zaten waarschijnlijk nog met hun hoofd bij de bekeruitschaling van afgelopen woensdag, want ze speelden helemaal niets klaar in de eerste helft. Een 0-0 gelijkspel aan het einde van de eerste helft was het logische resultaat.

De tweede helft was qua kansen heel wat beter dan de eerste helft. Na een kwartier in de tweede helft liet Mahmoud zich in de lucht aftroeven door Chavarría, gelukkig kon Swinkels de 0-1 voorkomen. Amper enkele minuten later probeerde Annab van Lierse de score te openenen, maar zijn schot belandde op de paal. Juist voor het einde dreigde Kortrijk een penalty tegen te krijgen na een duw van Capon, maar scheidsrechter Vanbecelaere zag er geen overtreding in. Geen goals in het duel tussen Lierse en Kortrijk dus.