KW WK-blog (3) : WAG en were, de snelste moves áchter de voetbalgoden

30/06/10 om 11:20 - Bijgewerkt om 11:20

Bron: Kw

Het WK is al over halfweg, wat ons tijd gaf om even te grasduinen tussen de vele WAGs. WAGs wat? 'Wives and Girlfriends' is de verzamelnaam voor de o zo talrijke - en meestal bloedmooie - vrouwen en vriendinnetjes van de steenrijke voetbalgoden. Wij stelden de 'sterkste' selectie op, voorzien van de nodige links naar looks.

Spijtig dat België niet op het WK speelt, anders konden we hier meer aandacht schenken aan onze West-Vlaamse WAGs, Annelien Coorevits (vriendin van Olivier Deschacht) en Vanessa Hoefkens, die al sinds jaar en dag samen is met de nieuwe kapitein van Club Brugge: Carl Hoefkens. En mocht ik wél carrière gemaakt hebben bij Dynamo Bovekerke en FC De Engel en het geschopt hebben tot Rode Duivel, dan zou mijn eigen WAG ongetwijfeld de meeste vuvuzela's doen verstommen met haar verschijning. Door hun afwezigheid op het WK, moeten we het jammer genoeg stellen met de wives and girlfriends van buitenlandse spelers. Hoewel, jammer genoeg?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!