KW WK-blog (1) : Was het nu Ri Myong-guk, Kim Myong-gil of Kim Myon-won?

28/06/10 om 16:20 - Bijgewerkt om 16:20

Bron: Kw

Vuvuzela's. Blunderende arbiters. Huilende supporters en hun juichende collega's die telkens weer naar het videoscherm in plaats van naar de op hen gerichte camera wuiven. Megastadions die, eens het circus weer is vertrokken, hoogstwaarschijnlijk leeg zullen blijven staan. En veel volk, vooral veel volk. Schóón volk ook, trouwens.

Genoeg onderwerpen om een boompje over op te zetten, maar aangezien wij een zelfverklaarde voetbalkenner van het alternatieve soort zijn, gingen wij - nu de poulefases voorbij zijn - speciaal voor u op zoek naar het meest in het oog springende elftal. En dat ziet er zo uit: In doel: Ri Myong-guk, Kim Myong-gil of Kim Myon-won, we willen er van af zijn - en we zijn er ook van af, trouwens. In elk geval, de pineut die in de wedstrijd tegen Portugal welgeteld zéven goals om de oren kreeg. Voor alle zekerheid gaan we straks toch even dubbelchecken of er überhaupt iemand in doel stond, of dat het gewoon om een ballenjongen ging...
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!