KVV Coxyde wint met 3-2 van Sint-Niklaas

KVV Coxyde wint thuis van Sint-Niklaas na een uiterst spannende tweede helft. Man van de match was verdediger Nicolas Tamsin.

De eerste time van KVV Coxyde was zeer sterk. Na 25 minuten trapte Kerim Vanstechelman met een mooi afstandsschot de 1-0 binnen. Tien minuten later maakte Darius Hillewaere de 2-0. Kort na de rust vond een penaltyfout plaats op Karel Ternier, die laatste zette de penalty zelf om in de 3-0. Diezelfde minuut nog komt Sint-Niklaas terug op 3-1 en 15 minuten later maakten ze de 3-2. Het einde van de match verliep nog zeer moeilijk voor KVV Coxyde. Maar uiteindelijk kon de ploeg de schade beperken en de drie punten beschermen.

Man van de match was Nicolas Tamsin. Zijn présence en werkkracht waren opvallend goed.