KVO verliest de topper van Charleroi

Zondag stond in Oostende de topper in tweede klasse op het programma : KV Oostende – Charleroi. Het werd uiteindelijk 1-2.

Trainer Vanderbiest moest het stellen zonder de geschorsten Essikal en Brouckaert, maar KVO trok meteen in de aanval. In de eerste helft was de kustploeg drie keer gevaarlijk, maar de goalie van Charleroi stond ijzersterk te keepen. Verdediger Xavier Luissint vond toch een gaatje en scoorde de 1-0. Net voor de rust zorgde Charleroi voor de gelijkmaker. Bojovic kopte een hoekschop binnen.

In de tweede helft hielden de twee teams elkaar in evenwicht, maar KVO kreeg nog het deksel op de neus. In de slotfase zorgde Dzinic voor de 1-2. Dissa kreeg ook nog rood. Uiteindelijk verloor KVO van een efficiënt Charleroi. Door deze zege lijkt de tweede periodetitel plots veraf voor KVO.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht.