KVO heeft een nieuwe hoofdsponsor : Groep Versluys (en Etixx)

Redactie KW

KV Oostende stelde woensdagmorgen trots zijn nieuwe hoofdsponsor voor. “En het wordt een duobaan”, lachte voorzitter Yves Lejaeghere. Groep Versluys en Etixx doen het samen.

Groep Versluys, een grote speler op de Oostendse vastgoedmarkt, wordt shirtsponsor. Etixx, product van Omega Pharma van KVO-fan Marc Coucke, wordt ook een stevige sponsor. Etixx krijgt vooral de boarding toebedeeld.

“Met onze sponsoring willen vooral nationale naamsbekendheid verwerven”, stelt Bart Versluys, zaakvoerder van Groep Versluys. “We zitten met een groots bouwproject op Oosteroever en in de komende jaren komen daar ongeveer 1.000 appartementen te koop.”

Marc Coucke, samen met Kamagurka de bekendste KVO-fan, blijft niet achterwege. Hij sponsort met Etixx. “Met dat product willen we ook meer naamsbekendheid krijgen. Uiteraard heeft deze deal geen gevolgen voor de wielersponsoring van Omega Pharma.”

Groep Versluys en Etixx tekenden een contract voor twee seizoenen. Het contract vervalt als KVO weer naar tweede degradeert.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht.

KVO heeft een nieuwe hoofdsponsor : Groep Versluys (en Etixx)

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier