KVK Westhoek wint met 1-0 van Winkel Sport

De absolute topper in 4de klasse was KVK Westhoek tegen Winkel Sport. Beide teams deden het de laatste weken goed en hebben de jacht ingezet op leider Gullegem.

Westhoek-Winkel Sport, dat is de 3de in de stand tegen de 2de. De bezoekers waren in de aanvangsfase aanvallend iets beter geïnspireerd en dreigden tot twee keer toe. Bij de thuisploeg was het zoeken naar de goede combinaties. Het was wachten tot de 37ste minuut. Een doelpoging van Geryl hobbelde voorlangs.

Maar vanaf dan begon de thuisploeg beter in de wedstrijd te komen. Na een vrije trap van Syx raakte de bal niet weg en het was Geryl die met een knappe volley de 1-0 op het bord zette.

In het begin van de tweede helft kreeg Lutun rood, Winkel Sport dus met 10 verder en daar profiteerde thuisploeg van. Dankzij een sterke Bart Syx op het middenveld was Westhoek baas in de tweede helft.