KVK Ieper wint nu ook in Peruwelz

Nadat KVK Ieper eerder al titelkandidaten Ath en Sottegem opzij zette, werd zaterdag ook afstand genomen van Peruwelz. Simon Donche zorgde voor het enige doelpunt.

De toeschouwers op Le Cannonier in Moeskroen zagen een evenwichtige eerste helft, met kansen voor beide ploegen. Net na de rust kon Simon Donche een knappe aanval van Yannick Cannaert en Benjamin Lutun afwerken.

Ieper toonde zich na het openingsdoelpunt nog enkele keren gevaarlijk op de tegenaanval, maar kon de voorsprong niet meer uitdiepen. Na een uur was Benjamin Lutun op weg naar de 0-2, maar hij werd buiten de zestien meter onderuitgehaald door de doelman, die slechts met geel werd bestraft. Met twaalf op twaalf blijft Ieper de enige leider in vierde nationale A.