KV Oostende wint nu ook van OH Leuven

Op de zesde speeldag in tweede nationale heeft KV Oostende zijn vierde zege van het seizoen geboekt. OH Leuven ging met 2-1 voor de bijl.

De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd, maar Ferreira en Breleur konden hun ploeg niet op voorsprong trappen. OH Leuven herstelde daarna het evenwicht, maar toen Breleur net voor de rust over het gestrekte been van Raymaekers ging, floot scheidsrechter Saadouni een strafschop. Fred Vanderbiest nam zijn verantwoordelijkheid en joeg de bal tegen de touwen.

Ook na de rust begon Oostende het best en het was weer Ferreira Lino die een constante gesel was voor de bezoekende verdediging. Na een zoveelste fout op de ex-Leuvenaar schilderde Vanderbiest de bal op het hoofd van Wallaeys, die er 2-0 van maakte. Breleur trof daarna nog de paal en halfweg de tweede helft kon Hardaoui de aansluitingstreffer scoren, maar verder kwamen de bezoekers niet meer. Met twaalf op achttien heeft KVO de start alvast niet gemist.