KV Oostende verliest topper in Bergen

Op het veld van RAEC Bergen heeft KV Oostende de tweede nederlaag van het seizoen geleden. De 2-0-eindstand stond al aan de rust op het bord.

Bergen trok zoals verwacht alle registers open en dat resulteerde na acht minuten al in de 1-0 van Tim Matthys. Na een kwartier kwam er meer evenwicht in de wedstrijd, maar KVO slaagde er niet in om langszij te komen. Het was in tegendeel de thuisploeg die op slag van rust de score verdubbelde. Mustapha Jarju klopte met een vluchtschot doelman Delwarte.

Bergen liet in de tweede helft de bezoekers de bal rondtikken, maar dat resulteerde niet in grote kansen. De thuisploeg kreeg via Zola Matumona nog de grootste kans, maar Delwarte liet zich geen derde keer verslaan.