KV Oostende speelt gelijk in topper

Redactie KW

KV Oostende speelde een goede wedstrijd tegen Beveren-Waasland, maar het vergat de kansen af te maken. Daardoor eindigde de topper in tweede klasse op een 1-1-gelijkspel.

Deze week moest KV Oostende naar de fusieclub Beveren-Waasland voor de topper in de tweede klasse. De bezoekers begonnen het scherpst aan de wedstrijd en zetten de thuisdoelman al snel een paar keer aan het werk. De thuisploeg vocht terug en na twintig minuten viel de wedstrijd wat stil. In de 38ste minuut klommen de kustjongens op voorsprong via Lahousse. Die voorsprong bleef niet lang op het scorebord staan, want drie minuten later scoorde Gommans de gelijkmaker.

De kustploeg was met niets minder tevreden dan drie punten en begon de tweede helft dan ook furieus. Na amper een minuut was het bijna raak, maar de thuisdoelman hield zijn netten schoon. Geleidelijk aan kwam de thuisploeg opnieuw in de wedstrijd en was het een gelijkopgaande wedstrijd. KV Oostende kwam nog een paar keer dicht bij een doelpunt, maar het vergat de kansen af te maken. In de allerlaatste minuten kregen ze nog bijna het deksel op de neus, maar de topper eindigde in een billijk gelijkspel. (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier