KV Oostende smeert Oudenaarde 4-0 nederlaag aan

KV Oostende won vanmiddag met 4-0 van Oudenaarde. De kustploeg boekte zijn eerste zege van het seizoen.

KV Oostende etaleerde een enorme gedrevenheid en dat leverde al vrij snel een eerste juichmoment op. Het schot van Jonckheere schampte af op Raes waardoor het leer onvoorspelbaar werd en over doelman Merlier in doel dwarrelde. Het stond 1-0 na 2 minuten. Na 5 minuten kopte Luissint de 2-0 via een hoekschop binnen. 2-0 werd meteen ook de ruststand. Na de pauze voerde Oudenaarde de forcing maar het elftal misrekende zich dan vervolgens op een snelle Oostendse tegenstoot . Brouckaert ging voor eigen eer en succes en zorgde op voortreffelijke wijze voor de 3-0. Even later scoorde diezelfde Brouckaert ook de 4-0. Oostende won voor het eerst dit seizoen.