KV Oostende met 2 op 12 na nieuw verlies

KV Oostende verloor vanmiddag met 3-1 op het veld van Eendracht Aalst. Oostende kon in zijn laatste vier wedstrijden geen enkele keer winnen en ziet Eupen en Charleroi steeds verder uitlopen in de klassering.

KVO kwam in de eerste helft op achterstand maar kon die met een strafschop – omgezet door Brillant – ongedaan maken. Oostende speelde in die eerste helft nog goed mee maar veel uitgespeelde kansen leverde dat niet op.

Thuisploeg Aalst was wel trefzeker en kon zo zijn voorsprong uitdiepen. In het slot van de wedstrijd liep de score op tot 3-1. Oostende verliest opnieuw en haalde uit zijn laatste vier partijen amper twee punten. KVO telt nu al negen punten achterstand op leider Eupen.