KV Oostende klopt Roeselare, wordt tweede in de stand

KV Oostende heeft in eigen huis Roeselare geklopt met 1-0. De beslissende goal viel pas 5 minuten voor tijd. Door de overwinning van KVO en de nederlaag van Eupen, komt Oostende nu naast Eupen op een gedeelde tweede plaats in de stand.

De partij bleef heel lang gesloten. Voor de rust vielen er nauwelijks kansen. De logische 0-0 ruststand was dan ook billijk.

Na de rust ging thuisploeg Oostende nadrukkelijker op zoek naar de overwinning maar het duurde tot in de 84ste minuut voor de verlossing er kwam. De ingevallen Pinto schilderde een voorzet op het hoofd van Luissint die binnenkopte. Met nog vijf minuten te spelen was de wedstrijd meteen beslist.

(LD)

Een verslag van de wedstrijd KV Oostende – KSV Roeselare zie je in Sport West op Focus-WTV.