KV Oostende blijft voorin meedraaien na winst tegen Tienen

KV Oostende blijft op de tweede plaats van het klassement staan in de tweede klasse van het voetbal. KVO pakte in eigen huis een 2-1 overwinning tegen middenmotor Tienen.

Oostende komt al in de elfde minuut op voorsprong wanneer Essikal een voorzet van op links in doel werkt. Een droomstart voor de thuisploeg.

Vandamme is de gevaarlijkste man bij KVO maar halfweg de eerste helft is het wel Dissa die de Oostendse voorsprong verdubbelt. Na een gemeten pas van Pinto schuift de Malinees de bal beheerst onder de bezoekende keeper door. 2-0.

Maar de reactie van Tienen laat niet lang op zich wachten. Vijf minuten na de 2-0 komt Biatour alleen voor het Oostendse doel. Hij werkt makkelijk af. 2-1 is meteen ook de ruststand.

Na de pauze veel minder animo in de partij. Oostende blijft de gevaarlijkste ploeg maar verder dan een kopbal op de kruising komt de thuisploeg niet. De partij bloedt dood maar aan de score verandert niks meer. Het blijft 2-1 en zo handhaaft KV Oostende in de kop van de klassering. Het komt zelfs tot op 4 punten van leider Eupen.