KV Oostende blijft steken op doelpuntenloos gelijkspel tegen Wezet

Vrijdagavond is KV Oostende er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Wezet. Na negentig minuten stond het nog 0-0.

Wezet begon het sterkst aan de wedstrijd en de Oostendenaars hadden het duidelijk moeilijk met de fysiek sterke bezoekers. Toch was het de thuisploeg die de eerste grote kans kreeg, maar de bal van Brouckaert werd van de lijn gehaald. Wezet nam daarna opnieuw het initiatief, maar doelman Dumesnil stond telkens pal. In de slotfase van de eerste helft besloot Coulibaly nog eens op de Oostendse keeper.

In de tweede helft had de ploeg van trainer Pister windvoordeel en dat leverde ook kansen op. Breleur raakte echter niet voorbij de bezoekende doelman. De vrije trappen van Brouckaert zorgden voor paniek in de Luikse defensie, maar de Oostendenaars reageerden telkens niet alert genoeg. In de slotfase kregen de bezoekers nog een strafschop, maar opnieuw bewees Dumesnil waarom hij door Pister onder de lat wordt gezet. In de absolute slotfase werd een doelpunt van Martens nog afgekeurd wegens buitenspel.