KV Kortrijk kan punten tegen Lierse niet thuishouden

Op de laatste speeldag van Play-Off 2 ging Kortrijk thuis met 0-3 onderuit tegen Lierse.

In een zeer matige eerste helft bleek Kortrijk de meest aanvallende ploeg. Pavlovic kreeg de kans om de score te openen, maar hij stuitte op een alerte Goris. Enkele halve kansen later zat de eerste helft er al op.

Bij het begin van de tweede helft leek KVK de lijn van de eerste helft gewoon door te trekken. Dat was echter buiten Lierse gerekend. Na bijna een uur zo goed als niks te hebben laten zien, opende Lierse de score. Het was Salahdin Said Ahmed die de bal in minuut 52 droog in de korte hoek knalde. Luttele minuten later verdubbelde Lierse de score. Daarbij werd het wel geholpen door KVK-speler Baptiste Martin die de bal ongelukkig in eigen doel trapte.

Na 65 minuten spelen was het over en out voor KVK. Op een assist van Lambot duwde Vercauteren de 0-3 tegen de netten. Op het einde van de tweede helft probeerde Kortrijk nog wel, maar verder dan een paar halve kansen kwamen de West-Vlamingen niet.

Door het verlies wordt KV Kortrijk troosteloos laatste in groep A met amper twee punten uit zes wedstrijden.