KV Kortrijk houdt vlot de drie punten thuis tegen OH Leuven

KV Kortrijk heeft zijn derde driepunter van het seizoen beet. Op eigen veld werd met 2-0 gewonnen van nieuwkomer OH Leuven.

De wedstrijd begon uitstekend voor de Kortrijkzanen. Na amper vijf minuten bracht Moustapha Oussalah de thuisploeg al op voorsprong. De Belgische Marokkaan trapte een voorzet, die tot zijn eigen verbazing via de paal in doel verdween. Kortrijk controleerde daarna de wedstrijd en halfweg de tweede helft werd de voorsprong verdubbeld. Brecht Capon scoorde vanuit buitenspelpositie, maar de scheidsrechter valideerde het doelpunt. De Leuvense bezoekers leken niet in staat om daar iets tegenover te zetten en mochten blij zijn met een 2-0-ruststand. Na tien minuten in de tweede helft werd Mohamed Messoudi met rood van het veld gestuurd, maar aan het spelbeeld veranderde er niet veel, waardoor 2-0 ook de eindstand werd.