KSV Roeselare zet Dennis van Wijk buiten (UPDATE)

Redactie KW

De Raad van Bestuur van KSV Roeselare heeft op haar vergadering van donderdagavond 1 juli 2010 unaniem beslist om haar samenwerking met trainer Dennis van Wijk stop te zetten.

Dat staat zo te lezen op de site van KSV Roeselare. Er staat te lezen dat de Raad van Bestuur vreest dat – gezien de financiële beperkingen – een voortzetting van de samenwerking met Dennis van Wijk ‘andermaal tot spanningen en een moeilijk werkklimaat zou leiden’. Er wordt daarbij verwezen naar uitlatingen van Van WIjk in maart 2010, toen hij ten aanzien van het bestuur in de media aangaf dat hij, indien er op budgettair vlak geen voldoende mogelijkheden zouden worden geschapen, zou opstappen.

Onvoldoende basis voor samenwerking

De Raad van Bestuur kwam op de vergadering van donderdagavond 1 juli dan ook tot het besluit dat er een onvoldoende basis is voor een verderzetting van de samenwerking met Dennis van Wijk als trainer. De Raad van Bestuur dankt de coach nog voor zijn inzet als trainer en technisch directeur bij KSV Roeselare en wenst hem ‘alle succes bij de nieuwe uitdagingen in zijn verdere carrière’.

Nico Vanderdonck neemt voorlopig over

De trainingen die zaterdag 3 juli starten, zullen geleid worden door Nico Vanderdonck, momenteel T2 en beloftentrainer, daarbij bijgestaan door de andere leden van de technische staf.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 9 juli 2010. Meer ook in het journaal van Focus-WTV, vanaf 18 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier