KSV Roeselare verliest in Tubeke

In tweede klasse moest KSV Roeselare zijn meerdere erkennen tegen Tubeke. Het werd 2-0.

KSV Roeselare startte goed aan de wedstrijd, maar het was Tubeke dat op zijn eerste kans kon scoren. Kheyari kon Lentz verschalken met een strak schot. Kort na het doelpunt raakten zowel Perdichizzi als Van Tornhout geblesseerd en beide spelers moesten vervangen worden. Op het halfuur een grote kans voor Roeselare, maar Bojovic trof de paal met zijn vrijschop. Kort voor de rust sloop Ambroise door de buitenspelval en speelde de bal af naar Doumbouya, die de 2-0 tegen de netten kon tikken.

Na de rust kwamen beide teams aan kansen. De thuisploeg was het gevaarlijkst al kon het niet meer scoren. Volgende vrijdag ontvangt KSV Roeselare om 20.30 uur Lommel United.