KSV Roeselare verliest in Hoogstraten

KSV Roeselare kwam vanavond al vroeg in de wedstrijd op achterstand in Hoogstraten en slaagde er niet meer in iets terug te doen.

In de negende minuut stuurde Van der Linden Segers perfect voorbij Euvrard. De thuisspits aarzelde niet en knalde de 1-0 onhoudbaar tegen de touwen.

De rest van de eerste helft ging de wedstrijd mooi op en neer, maar noch Roeselare, noch de thuisploeg slaagden erin te scoren.

In de tweede helft overheerste zwart-wit in balbezit, maar het vond geen gaatje in de Kempense verdediging. Even voor tijd kreeg Sarrazyn nog een kans, maar zijn poging werd van de lijn gekeerd. Het was uiteindelijk Hoogstraten dat nog dicht bij een doelpunt kwam na een mooi uitgespeelde counter.