KSV Roeselare stap dichter bij behoud

Redactie KW

KSV Roeselare heeft zondagmiddag met 0-1 gewonnen op het veld van Rupel-Boom. Door die overwinning zet KSV een stap dichter bij het behoud in tweede klasser, maar het blijft nog twee matchen knokken.

De druk op de schouders van KSVR was zondagmiddag bijzonder groot. Winnen was een absolute must als de club de kansen op het behoud gaaf wou houden. Wit-zwart opende fel met twee reuzekansen in de openingsminuten. Op aangeven van Mama Dissa kreeg Damir Mirvic na een kortgetrapte hoekschop de bal tot tweemaal toe niet voorbij thuisdoelman De Boodt, na doorzetten van Soufiane Bidaoui lukte de Malinees even later ook zelf niet een vroege openingstreffer binnen te tikken. Op een verre vrije trap van Tibo Van De Velde kwam de onverhoopte openingstreffer kort na rust dan toch. Een verre voorzet van de youngster viel over een verraste thuisdoelman knap in de verste hoek binnen: 0-1. Doelman Dimitri Verhulst verhinderde vervolgens dat Roeselare alsnog punten prijsgaf.

“We mogen even blij zijn, maar de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Turnhout wordt zo mogelijk nog belangrijker”, verklaarde doelman Dimitri Verhulst na afloop. Alle concurrenten van KSV Roeselare pakten immers ook punten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier