KSV Roeselare schiet weinig op met 0-0 gelijkspel tegen WS Brussel

In de tweede helft was Roeselare de betere ploeg, maar de lat hield de West-Vlamingen van een doelpunt.

KSV Roeselare begon goed aan de eerste helft en eiste de bal op. Dat leverde echter weinig kansen op en na 20 minuten verwaterde het spel. De scheidsrechter was voor de rust de beste man op het veld en daarmee is eigenlijk alles gezegd.

In de tweede helft ging Roeselare opnieuw beter voetballen. De Rechter zette liefst vier man in de wind, maar besloot net naast de paal. Drie minuten later kopte Mbuba via de vingertoppen van doelman Viviani tegen de lat. Boli miste de opgelegde kans in de herneming. Roeselare had veel balbezit, maar echt uitgesproken kansen waren er niet meer. WS Brussel stelde zich defensief op en 0-0 was dan ook de logische eindstand.

KSV kon nog maar een keer winnen dit seizoen en scoorde al drie matchen op rij niet meer. De ploeg staat op 15de plaats in het klassement, net boven de degradatiezone.