KSV Roeselare raakt thuis niet verder dan een gelijkspel

De wedstrijd tussen KSV Roeselare en Standaard Wetteren eindigde zaterdagavond op een 1-1 gelijkspel. Mahamadou Dissa zorgde voor het Roeselaarse doelpunt.

Standaard Wetteren was met een versterkte defensie naar Schiervelde afgezakt en daar had de thuisploeg aanvankelijk wat problemen mee. Een vrije trap van Ernemann ging net over het bezoekende doel. Even later had doelman De Vroe een knappe redding in huis op een stiftballetje van Bidaoui. Roeselare ging daarna nog meer op zoek naar het openingsdoelpunt, maar de thuisploeg miste de nodige creativiteit om de Wetterense muur te slopen. In de slotfase van de eerste helft was het zelfs de bezoekende ploeg die op voorsprong kwam via Vervaeke. Na de rust ging Roeselare op zoek naar een doelpunt en Dissa scoorde na ruim een kwartier de gelijkmaker. De Malinees kreeg nadien nog enkele kansen, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk op een gelijkspel, waar wit-zwart niet veel mee opschiet.