KSV Roeselare ondanks winst nog niet zeker van behoud

KSV Roeselare heeft zondag met 4-1 gewonnen van KV Turnhout, maar de ploeg is nog steeds niet zeker van het rechtstreeks behoud.

Roeselare kwam zondagmiddag na twinitng minuten op achterstand toen Janssens een strafschop omzette. KSV herpakte zich echter en nog geen twee minuten later maakte Sven De Rechter zijn eerste van het seizoen. Vlak voor de rust werd nog een kopbal van diezelfde De Rechter in corner gewerkt. Na de pauze zette Turnhout druk, maar Roeselare plooide niet. Met wat geluk en na geklungel in de verdediging kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong. Mahamadou Dissa tekende voor zijn dertiende van het seizoen. Turnhout gooide de handdoek toen Bidaoui er met een afgeweken bal zelfs 3-1 van maakte. Ernemann dikte tien minuten voor affluiten vanop de stip de score aan tot 4-1.

KSV Roeselare telt nu al 41 punten, maar is op één speeldag van het einde nog altijd niet helemaal zeker van het rechtstreekse behoud.