KSV Roeselare lijdt tweede nederlaag van het seizoen

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Op het veld van RWDM Brussels ging KSV Roeselare met 3-2 onderuit.

KSV Roeselare nam meteen de partij in handen en kwam na vijf minuten al op voorsprong. De bal geraakte na een corner niet meteen weg. Guiro profiteerde ervan om Sarrazyn vrij te spelen en die zette met zijn eerste doelpunt van het seizoen de 0-1 op het bord. De gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. Lkoutbi dribbelde doorheen de Roeselaarse verdediging waarna Seoudi probleemloos de 1-1 kon scoren. Brussels had de smaak te pakken en vijf minuten later trapte Seoudi al de 2-1 binnen. KSVR had het lastig tegen de vinnige thuisspelers en ontsnapte nog een paar keer.

Roeselare moest het in de tweede helft over een andere boeg gooien en kwam meteen op gelijke hoogte. Nollevaux maakte een strafschopovertreding op Sarrazyn en Di Lallo zette de 2-2 op het bord. De bezoekers konden echter maar twee minuten van die gelijkmaker genieten, want de bal bleef hangen en Some scoorde de 3-2. Een paar minuten later zag het er helemaal slecht uit voor KSVR wanneer Bojovic een strafschopfout beging op Seoudi, maar gelukkig trapte die de bal recht op Lentz. KSVR kreeg daarna weinig of niets meer voor elkaar en liep zo een vermijdbare tweede nederlaag op.