KSV Roeselare laat zege tegen R. Antwerp FC in de slotminuut glippen

Sven De Rechter had Roeselare 1-0 voor gebracht, maar Guvenc tikte in de slotminuut de 1-1 tegen de netten.

R. Antwerp FC begon het best aan de match, maar de kopbal van Wim De Decker strandde op de vingertoppen van doelman Lentz. Roeselare reageerde met een schot van Antony Di Lallo dat net over ging. De wedstrijd ging goed op en neer, maar de rust stond het nog steeds 0-0. De beste kansen waren voor Antwerp, maar de West-Vlaamse defensie hield stand. Doelman Lentz had een drukke avond, want ook in de tweede helft moest hij zich vaak onderscheiden. Roeselare voetbalde echter goed mee en kwam 1-0 voor via Sven De Rechter. Antwerp bleef drukken, maar ook de counters van Roeselare waren razend gevaarlijk. In de slotminuten was het alle hens aan dek bij Roeselare, maar de West-Vlamingen leken een overwinning uit de brand te slepen. Dat was echter buiten Guvenc gerekend. In de 92ste minuut scoorde hij de gelijkmaker.