KSV Roeselare kan weer niet winnen

KSV Roeselare is er afgelopen vrijdag niet in geslaagd om de drie punten mee naar huis te nemen. Op bezoek bij Boussu Dour Borinage werd het 1-1.

Roeselare begon aanvallend aan de wedstrijd, maar het was toch wachten tot de twintigste minuut voor de eerste opwinding. Een gevaarlijk schot van thuisspeler Saffer werd afgeblokt. De eerste helft eindigde uiteindelijk op een logische brilscore.

De tweede helft begon meteen met een doelpunt. Grisez zorgde al na dertig seconden voor het openingsdoelpunt van de thuisploeg. Roeselare vond daar niet meteen een antwoord op, maar op het uur zorgde Jeroen Vanthournout voor de gelijkmaker. Mahamadou Dissa kreeg nog de grootste kans, maar het bleef uteindelijk 1-1.