KSV Roeselare heeft eerste zege van het seizoen beet

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

De tweedeklasser won woensdagavond met 3-1 tegen Visé. Bojovic, Mbuba en Van Tornhout scoorden voor de thuisploeg.

KSV Roeselare moest tot de vierde speeldag van de competitie wachten, maar pakte nu toch de eerste driepunter van het seizoen, al verdiende geen van beide ploegen echt de overwinning.

Via Petar Bojovic kwam Roeselare net voor het uur op voorsprong. De kapitein scoorde van op de stip, maar vijf minuten later was alles te herdoen: De Pever nette de 1-1 tegen zijn ex-ploeg.

In de laatste tien munten van een zwakke wedstrijd trok Roeselare alsnog het laken naar zich toe. In de 86ste minuut zette nieuwkomer Mbuba de thuisploeg opnieuw op voorsprong en 1 minuut later mocht Van Tornhout van op de stip de verlossende 3-1 binnentrappen.

KSVR telt nu 5 punten na 4 speeldagen. Op zaterdag 7 september trekt het naar Limburg voor de wedstrijd tegen Lommel.