KSV Roeselare geeft voorsprong uit handen in laatste minuut tegen rode lantaarn Sint-Niklaas

Op speeldag 13 in tweede klasse moest KSV Roeselare het opnemen tegen rode lantaarn Sint-Niklaas. De thuisploeg bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Het eerste kwartier van de eerste helft ging het spel goed op en neer. De West-Vlamingen kregen de eerste kans, Di Lallo legde achteruit tot bij Bouhna en hij besloot naast het doel. De thuisploeg reageerde direct met een schuiver van Schurmann. Het eerste doelpunt viel in de twintigste minuut. Doelman Willockx liet zich verrassen door een boogschot van Di Lallo. Roeselare kon zijn voorsprong nog verdubbelen in de eerste helft, maar de halve omhaal van Kabananga werd uit het doel gehouden door Willockx.

Na de rust probeerde Sint-Niklaas meer druk te zetten op de Roeselaarse spelers. De West-Vlaamse ploeg begon slechter te voetballen, maar Sint-Niklaas kon niet profiteren. Rond het uur probeerde Di Lallo nog eens door de verdediging van Sint-Niklaas te breken, maar vond net een verdediger te veel op zijn weg. Het lukte niet meer voor Roeselare en in de laatste minuut maakt Schoonjans de gelijkmaker voor de rode lantaarn. KSV Roeselare staat nu elfde in het klassement met 16 punten.