Krasniqi breekt gegeven woord en gaat niet naar KFC Izegem

© VDB
Redactie KW

KFC Izegem dacht in Halil Krasniqi een nieuwe aanvalsleider gevonden te hebben. De vlot scorende spits gaf zijn woord aan KFC Izegem, maar tekende uiteindelijk voor SK Deinze. Vooral het feit dat hij daarvoor familiale omstandigheden ‘misbruikte’ zit KFCI-trainer Peter Devos heel hoog.

Halil Krasniqi potte dit seizoen al elf goals voor SWI Harelbeke en dat was ook het oog van de scouts van KFC Izegem niet ontgaan. De spits vormt een voorhoede op zich en KFC Izegem kon hem verleiden tot een overeenkomst.

Of althans dat dacht men in Izegem. KFCI-coach Peter Devos : “Hij had zijn woord gegeven en zou tekenen. Op het moment dat hij zijn handtekening effectief zou komen zetten, was er iets gebeurd met zijn vader. Daarvoor hadden wij uiteraard begrip.”

“Maar toen ik de geruchten opving dat hij ook elders aan het onderhandelen was, heb ik hem opgebeld. Hij ontkende heftig en opnieuw geloofden we hem op zijn woord. Tot hij blijkbaar in Harelbeke zelf ging vertellen dat hij naar SK Deinze ging. Achteraf gezien ben ik blij dat hij niet komt. Iemand met zo’n normbesef moeten wij niet hebben. Hij breekt zijn woord naar het bestuur van KFC Izegem en naar de spelers die bij ons tekenden met de wetenschap dat hij zou komen. Maar het ergst van al is dat hij om dit spelletje te spelen zijn vader misbruikt als alibi. Laag-bij-de-gronds is het,” fulmineert Devos.

(WVS)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode Izegem) van vrijdag 24 februari.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier