Knack Roeselare wint klassieker tegen Noliko Maaseik

De leider in de competitie moest een set aan Maaseik laten, maar won de volleybalklassieker in Limburg uiteindelijk met 1-3.

Maaseik kon de eerste set in eigen huis houden, het won met 25-22. Toen kwam er een kantelpunt in de wedstrijd. Kristof Hoho, die vorig seizoen voor Prefaxis Menen speelde, zakte plots in elkaar en bleef roerloos op de grond liggen. De hartlijder werd terug opgepept en voelde zich na de wedstrijd weer goed. Maaseik was even van slag en verloor de tweede set met 19-25. De derde set was er eentje op het scherpst van de snee. De Knack zette door en won de spannende set met 27-29. In de vierde set probeerde Maaseik nog een vijfde en beslissende set uit de brand te slepen, maar de bezoekers wonnen met 23-25.

Door deze overwinning leidt Knack Roeselare nu met zes punten voorsprong op Asse-Lennik, dat verloor tegen Antwerpen.